El carrer de la Riera de Vic compta des de divendres amb una nova botiga i taller. Es tracta de Sant Cacau, que han obert Raúl Cegarra (El Xocolater de Taradell), Sandra López i Genís González. “Tenim el mateix producte que a Taradell excepte, de moment, els pastissos”, explica Cegarra, tot anunciant que “d’aquí a uns tres mesos volem fabricar-nos la nostra pròpia xocolata a partir de la llavor del cacau”. I és que Sant Cacau es va començar a gestar fa uns dos anys, coincidint amb la celebració dels 15 anys d’El Xocolater de Taradell i en un viatge que es va fer a Sao Tomé.
Expliquen que volen seguir amb “el compromís, la tradició i la innovació” en l’elaboració de productes derivats del cacau, a partir de valors com el producte de proximitat, la consciència social, el comerç local o l’artesania en tots els àmbits. Divendres al matí dues pancartes que deien “Aupa Sant Cacau” van aparèixer a punta i punta del carrer: “No les hem posat nosaltres. Hem tingut una gran rebuda del barri”. I la millor prova que veïns, comerciants i clients d’El Xocolater de Taradell van convertir la inauguració en tota una festa.