• Compartir

Avui cuinem… Tiramisú

28 d'abril de 2023

Ingredients:
500 grams de formatge mascarpone
4 ous
150 grams de sucre
24 bescuits (pa de pessic)
1 tassa de cafè exprés fred
3 cullerades d’amaretto o licor de cafè
cacau en pols per a decorar

Preparació:getty
Separa les clares de les gemmes dels ous. En un bol gran, bat les gemmes amb el sucre fins que estiguin espumoses i de color clar.
Agrega el formatge mascarpone i mescla fins que estigui ben combinat.
En un altre bol, bat les clares d’ou fins que estiguin ferms i es formin pics. Agrega les clares d’ou a la mescla de formatge mascarpone i mescla suaument.
Mescla el cafè exprés amb el licor d’amaretto en un plat poc profund.
Mulla lleugerament els bescuits en la mescla de cafè i licor i col·loca una capa de bescuits en el fons d’una font per a servir.
Cobreix els bescuits amb una capa de la mescla de formatge mascarpone i repeteix fins que hagis utilitzat tots els ingredients, acabant amb una capa de barreja de formatge mascarpone.
Empolvora cacau en pols sobre l’última capa de barreja de formatge mascarpone.
Cobreix el tiramisú amb film transparent i refrigera durant almenys 4 hores abans de servir.

  • Compartir