Ingredients (per a 4 persones):
Elaboració:
1. En una cassola amb una mica d’aigua i vi blanc, posa-hi les cloïsses i tapa-les. Quan s’obrin, retira-les del foc i reserva-les. Cola el suc que han deixat anar i guarda’l per a la salsa.
2. Preparar la base:
En una paella ampla, posa-hi un bon raig d’oli d’oliva.
Afegeix els alls laminats i el bitxo sencer o a trossets.
Daurar els alls.
3. Afegir la farina i remenar perquè no quedin grumolls.
4. Cuinar les cocotxes: Torna a posar la paella al foc i incorpora les cocotxes amb la pell cap avall.
Sala lleugerament i cuina a foc suau uns 3-4 minuts.
5. Afegir el vi i el suc de les cloïsses:
Afegeix el vi blanc (i el líquid reservat de les cloïsses colat) i deixa que faci xup-xup uns minuts més. Incorpora les cloïsses i deixa-ho tot plegat un parell de minuts més perquè s’integrin els sabors.
Just abans de servir, afegeix julivert fresc picat per sobre.