Ingredients (per a 2-3 persones)
Per a la massa:
Per al farcit:
Preparació
1. Prepara la massa:
En un bol gran, barreja el llevat amb l’aigua tèbia fins que es dissolgui. Afegeix-hi la farina, la sal i l’oli, i barreja fins a obtenir una massa homogènia. Posa la massa sobre una superfície enfarinada i pasta durant 8-10 minuts, fins que sigui suau i elàstica. Cobreix-la amb un drap i deixa-la reposar durant 1 hora o fins que dobli el seu volum.
2. Preescalfa el forn:
Preescalfa el forn a 220 °C (amb calor a dalt i a baix).
3. Estira la massa:
Un cop la massa ha llevat, estira-la amb un corró fins a aconseguir la forma i el gruix desitjats. Col·loca-la sobre una safata de forn amb paper vegetal.
4. Afegeix els ingredients:
Unta la base amb salsa de tomàquet. Afegeix-hi la mozzarella i reparteix les verdures de manera uniforme: carabassó, albergínia, pebrot, ceba i xampinyons. Amaneix amb un rajolí d’oli d’oliva, una mica de sal, pebre i orenga.
5. Cou la pizza:
Enforna la pizza durant 15-20 minuts o fins que la massa estigui daurada i les verdures lleugerament rostides.Consells